Record övertygade mot Saik

Skrivet 26 oktober 2018 19:27
Ändrad 26 oktober 2018 19:47

Record gav inte Sandviken någon chans i deras möte under fredagseftermiddagen. Record tog snabbt ledningen på straff och kontrollerade sedan matchen hela vägen. slutresultatet skrevs till 4-1.

Det ryska laget Record har överlägset längst resa till årets cup. De anlände redan i onsdags och har hunnit med ett pass i arenan innan dagens match. De kommer med en träningsmatch i bagaget då de mött killar i den nya arenan i Krasnoyarsk.

Record visar direkt från start att de blir att räkna med i årets cup. Sin vana trogen sätter de högsta fart direkt från start i första matchen. Galina Mikhaylova är nöjd med lagets första 15-20 minuter då man spelar med bra fart och på många spelare. Record gick till halvtidsvila med en stabil 4-0 ledning. I andra halvlek kom SAIK bättre in i matchen och vinner den till slut med 1-0. Emma Forsberg tyckte inte att SAIK fick igång sitt spel i första halvlek utan de kände sig onödigt stressade men det blev bättre i andra. Sandviken är ett av lagen som varit på stor is länge och varvat det med barmark. Även om de varit på is länge är det just matchtempo och delaktighet man är ute efter under turneringen och ser fram emot en rolig cup. /Jojo och Dala

Elitrapport>>

Nästa nyhet: Record & Sandviken går in i turneringen

Skrivet 26 oktober 2018 17:45
När klockan slog 17.30 satte fjärde matchen för dagen igång mellan Record från Ryssland och Sandvikens aik. Record spelade final förra året mot Kareby men föll då på mållinjen och är ute efter en seger i år istället. Första motståndet i WCW blir ett ungt Saik som har fått växa till sig ytterligare ett år sen senast då man slutade 8:a. Elitrapport>> Läs mer